Anbefalinger og erfaringer

Herunder (allernederst) kan du publicere din egen personlige oplevelse med kropsterapien.

Jeg ved din tid er værdifuld, og jeg påskønner meget din fortælling om din(e) behandling(er) hos mig.

Netop din anbefaling kan være udslaget for, at en anden vælger at tage skridtet, og opgradere kvaliteten i deres liv og niveauet i deres energi.

Med tak,
Marianne Søllund Jensen

Comments

 1. Louise says:

  Marianne er helt fantastisk 🙏 hendes hænder mærker de uballancer som en garvet behandler finder . Jeg er så glad for at Marianne har givet mig behandlinger – hun har løsnet op og givet afstressende smertelindrende behandlinger ❤️ Jeg glæder mig til flere 🙏❤️

  1. Soellund says:

   Kære Louise. Tak for de flotte ord, det gør mig så glad at høre at du føler dig i kapable hænder.
   De bedste hilsener, Marianne Søllund Jensen

 2. Kirsten Post Kofod says:

  En virkelig afspændende oplevelse. Alt blev gennemgået og jeg var efterfølgende smertefri i både nakke og lænd/hofter som er mine svage led. Tusind tak ❤️

  1. Soellund says:

   Kære Kirsten. Det er en gave at høre at dine smerter efterfølgende var væk.
   Naturligvis vil noget komme tilbage eller andet dukke op, det er kun at forvente.
   Jeg vil være glad og stolt over at hjælpe dig igen udover de to gange jeg allerede har haft privilegiet.
   De bedste hilsener, Marianne Søllund Jensen

 3. Rikke Kristiansen says:

  Utrolig behagelig oplevelse, selv når Mariannes kyndige hænder finder de ømme punkter. Jeg kommer helt sikkert igen, og anbefaler uden tvivl Mariannes behandlinger til andre.

  1. Soellund says:

   Kære Rikke. Det er godt, at du kan klare at komme rundt i de ømme punkter. Jo flere af dem vi kan finde og arbejde igennem, desto lettere bliver alle dine øvrige gøremål i livet.
   De bedste hilsener, Marianne Søllund Jensen

 4. Lenka Otap says:

  Jeg havde fornøjelsen af en behandling hos Marianne forleden dag. Marianne havde planlagt en behandling specifikt målrettet mig og min daværende situation. Jeg følte mig undervejs i meget professionelle hænder med tydelige tryk, ryk og bevægelser, samtidig med vægt på at det ikke skulle gøre ubehageligt ondt. Det var delvist meget afslappende og delvist kunne jeg mærke at hun ramte spændinger, som blev forløst under Mariannes kyndige arbejde. Hun var desuden god til at guide undervejs.
  Da jeg er naturligt (og naturvidenskabeligt) nysgerrig, spurgte jeg ligeledes undervejs til de forskelloge metoder og teorier. Marianne har god viden om kroppen og behandlingen og det er spændende at lære mere om.
  Jeg kan varmt anbefale Marianne som kropsterapeutisk behandler!

  1. Soellund says:

   Kære Lenka. Det er skønt at arbejde med dig. Jeg er meget glad for at høre, at du både havde gavn af behandlingen mht. afslapning og afspænding.
   Din naturvidenskabelige nysgerrighed er velkommen og påskønnet, jeg glæder mig til dit næste besøg på min briks.
   De bedste hilsener, Marianne Søllund Jensen

 5. Katrine Mortensen says:

  Den bedste oplevelse jeg har haft med kropsbehandling/massage! Jeg har efterhånden modtaget adskillige behandlinger af Marianne, og da jeg har mange fysiske udfordringer, har jeg virkelig prøvet mange forskellige behandlere og behandlingsmetoder gennem de sidste ti år. Men intet har fungeret så godt for min krop og psyke, som de behandlinger jeg får hos Marianne.
  Hendes viden om kroppen, teknik og talent er eminent, og derudover kan du bare mærke så snart du er i hendes hænder, at der er en varme og energi som er helt speciel. Jeg føler mig i fuldstændig trygge hænder og er altid imponeret over min krops reaktioner og hendes både faglige, refleksive og intuitive tilgang til behandlingen. Efter en behandling er jeg altid afspændt, fredfyldt og klogere på både krop og psyke. Tak for det!

  1. Soellund says:

   Kære Katrine. Jeg er glad for at du har indfundet dig på min briks, så vi sammen kan tage hånd om de fysiske udfordringer, og øge dit velvære og overskud. Havde jeg en tryllestav, så ville jeg tage alle dine udfordringer fra dig på én eneste gang. Men da det nu ikke er virkeligheden, så er jeg bare glad for at jeg kontinuerligt kan lette intensiteten. Jeg glæder mig altid til at få dig forbi klinikken.
   De bedste hilsener, Marianne Søllund Jensen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.